Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.
Bageri Gruppen AB logo

Tre bagerier - en vision

Vi stoltserar med tre specialiserade bagerier, var och ett med sin unika historia och expertis. Ångbagarn i Trelleborg erbjuder ett brett utbud av skivat matbröd genom både fryst och färsk produktion. Blekinge Skorpan Specialiserar sig på skorpor för både den svenska marknaden och export, medan Boalts bröd fokuserar på att skapa smörgåstårtsbottnar i olika storlekar och former. Alla våra bagerier delar ett gemensamt engagemang för svenska råvaror och en stark miljövänlig inriktning, vilket präglar varje smakupplevelse från våra ugnar.

Ångbagarn

Njut av bröd från Ångbagarn – en hundraårig tradition av färskt bröd och oöverträffad kvalitet.

Boalts bröd

Samlas kring Boalts smörgåstårtbottnar, skapade med tradition och kvalitet för de oförglömliga stunderna.

Blekinge skorpan

Unna dig själv en stunds njutning med dessa spröda klassiker från vårt bageri i Blekinge!

VÅRT SOrtiment

Färskt och fryst bröd

I över ett sekel har Ångbagarn i Trelleborg bakat färskt och fryst bröd. I sortimentet ingår allt från vetelimpor till grövre fullkornsbröd som säljs i vårt eget varumärke och som märkesvaror åt större grossister.

Smörgåstårtsbottnar

På Boalts bröd i Sölvesborg bakar vi smörgåstårtsbottnar i 17 olika storlekar och varianter. Bottnarna bakas med fem brödrecept för smörgåstårtor, bakelser, landgångar och snittar. Våra svenskproducerade bottnar säljs frysta och färdigskivade genom grossister i hela Sverige!

Skorpor

På Blekingeskorpan bakar vi krispiga skorpor av högsta kvalitet åt såväl våra egna varumärken som märkesvaror åt större grossister. I sortimentet ingår veteskorpor, ekologiska veteskorpor, fullkornsskorpor, ekologiska fullkornsskopor och kardemummaskorpor. Alla tillverkade i vår fabrik i Blekinge!

Ströbröd

Vårt ströbröd produceras från de spillbitar som blir över vid tillskärningen av våra smörgåstårtsbottnar.

Degämne

På Boalts Bröd bakar vi svensktillverkade degämnen för frallor och bullar för utbakning i butik. Dessa finns i flera olika varianter och säljs genom större grossister i Sverige. 

Landgångsbröd

Våra utsökta landgångsbröd finns i både mörka och ljusa varianter. Våra svenskproducerade bottnar, tillgängliga som frysta och färdigskivade, distribueras genom grossister över hela Sverige. 

Bageri Gruppen AB sortiment

Se hela sortimentet

Är du intresserad av att se vårt sortiment? På Dabas kan du utforska produkterna från alla våra varumärken. Klicka på länken nedan!