Hoppa till innehåll
Search
Close this search box.
Bageri Gruppen AB logo

Din trogna leverantör av tidlöst bagerihantverk

Din trogna leverantör av tidlöst bagerihantverk

En ny generation av brödkonst

Bageri Gruppen Sverige AB grundades av Christian Nilsson år 2022 och trots företagets korta historik sträcker sig arvet av bröd och bak långt tillbaka i släkthistorien. Företaget består nu av tre specialiserade bagerier som alla delar en gemensam vision: att använda svenska råvaror och främja miljövänliga produktionsmetoder.

Våra bagerier

På Ångbagarn i Trelleborg skapas olika varianter av skivat matbröd genom både fryst och färsk produktion. Blekinge Skorpan fokuserar på tillverkning av skorpor för både den svenska marknaden och export, medan Boalts Bröd specialiserar sig på att skapa bottnar till smörgåstårtor i olika storlekar och former med olika recept, inklusive ljusa, mörka och kavring. Dessa bottnar levereras färdigskivade och frysta. Dessutom produceras ströbröd av spill från bottnarna och frysta, ojästa degämnen till frallor och bröd. Läs mer om våra bagerier här!

Mer än bara ett bageri

Bageri Gruppen Sverige AB är mer än ett bageri; det är en fortsättning på en lång tradition, kombinerad med innovation och en stark förpliktelse till både kvalitet och hållbarhet.

Är du nyfiken på att läsa mer om våra bagerier och vårt sortiment? Klicka här!

Bageri Gruppen AB om oss