Hoppa till innehåll
Sök
Stäng denna sökruta.
Bageri Gruppen AB logo
Hem » Blekinge Skorpan AB väcker liv i en gammal exportsuccé

Blekinge Skorpan AB väcker liv i en gammal exportsuccé

Blekinge Skorpan AB har sedan länge etablerat sin position som en av Nordens främsta tillverkare av skorpor. Idag fokuserar företaget inte bara på att bevara den klassiskt svenska fikatraditionen utan också att sprida den över världen. Genom en ambitiös exportsatsning har Blekinge Skorpan nått en imponerande ökning av exporten på hela 115% sedan 2022, detta innebär en exportandel på 30%. 

Denna framgångsrika exportsatsning tjänar som ett tydligt kvitto på Blekinge Skorpans avgörande roll i att återuppliva en tidigare exportsuccé. Genom att förnya sitt fokus och engagemang för internationell expansion har Blekinge Skorpan inte bara stärkt sin egen position som en ledande aktör på den globala scenen, utan har även bidragit till att återupprätta och vitalisera den svenska skorpexporten.

”Vi är stolta över att ha återupplivat den internationella framgången för svenska skorpor och återigen positionerat dem som en favorit hos konsumenter även internationellt”, säger Christian Nilsson, VD för Blekinge Skorpan AB. ”Det positiva mottagandet av våra produkter internationellt är en bekräftelse på vårt hårda arbete och dedikation till att leverera produkter av högsta kvalitet”. 

Med den fortsatta tillväxtresan och ett starkt fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter kommer Blekinge Skorpan AB fortsätta vara en banbrytare inom branschen och sprida den svenska fikakulturen till nya horisonter.

Blekinge Skorpan AB exportsuccé

”Vi är stolta över att ha återupplivat den internationella framgången för svenska skorpor och återigen positionerat dem som en favorit hos konsumenter även internationellt”

Christian Nilsson, VD på Bagerigruppen

Om Blekinge Skorpan AB

Blekinge Skorpan AB är en ledande tillverkare av skorpor baserad i Sverige. Med en passion för att bevara den svenska fikakulturen och en dedikation till att leverera produkter av högsta kvalitet har företaget blivit en favorit både i Sverige och internationellt. Besök www.blekingeskorpan.se för mer information.

För mer information om Blekinge Skorpans exportframgångar, vänligen kontakta:
Christian Nilsson
VD, Bageri Gruppen AB
Telefon: 0732-305275
E-post: christian@bagerigruppen.se
Läs mer om Bagerigruppen här!